Behandelingen - hekfabriek

Maatwerk uit eigen atelier
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Blank ijzer

Ons streefdoel is om iedere klant verder te helpen en tevreden te stellen. Indien u opteert voor de meest budgetvriendelijke oplossing, heeft u bij ons de mogelijkheid om u poort te laten vervaardigen en zelf te zorgen voor de afwerking.  

Zandstralen - metalliseren - poederlakken

Bij zandstralen wordt met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen de poorten geblazen.  Hierdoor worden de poorten volledig gereinigd tot in blank ijzer waardoor de metallisatie een optimale hechting heeft.  Het metallisatieproces, of de thermische projectie van een zinkdraad of een legering zink-aluminium, houdt zeer doeltreffend het roesten van de poort of het corroderen hiervan tegen.  Als afwerking wordt een polyester poedercoating gebruikt.  Dit is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt.  Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het werkstuk plakken waarna het in een oven gebakken wordt.Warm verzinken

Dit procédé waarborgt een totale bescherming.  Door onderdompeling in een bad met vloeibaar zink worden zelfs de moeilijkste plaatsen in holle of buisvormige stukken, in hoeken, aan zijkanten,... bereikt.  Thermisch verzinken vergeet geen hoekje of kantje!

Warm verzinken + poederlakken

De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een poort met een buitengewone levensduur. Dit proces geeft een optimale en toale bescherming aan uw poort.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu